FORGOT YOUR DETAILS?

Termeni si conditii

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail la adresa: contact@webclassagency.ro (timp mediu de raspuns 12 ore)

Prin telefon la numarul: +4 0760 141 608 (de luni pana vineri intre orele 9:00 si 16:00)

Despre webclassagency.ro

webclassagency.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a comanda serviciile afisate. Achizitia serviciilor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

Proprietatea intelectuala

Continutul si designul webclassagency.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dumneavoastra prin email sau furnizat prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele webclassagency.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri sau alte informatii protejate de legea copyright-ului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale webclassagency.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a webclassagency.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul webclassagency.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Inregistrarea ca utilizator

Site-ul webclassagency.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea serviciilor oferite de acesta, primirea facturilor webclassagency.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor de utilizare a webclassagency.ro. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. in conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile webclassagency.ro.

Daca folositi acest site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator, creat pe Site.

webclassagency.ro nu vinde produse pentru copii sub 18 (optsprezece) ani care sunt autorizati sa efectueze un transfer bancar sau prin orice alta metoda de plata acceptata de webclassagency.ro Daca aveti mai putin de 18 (optsprezece) ani, puteti achizitiona produsele webclassagency.ro numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

webclassagency.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

Datele personale

Prin inregistrarea ca utilizator al webclassagency.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dumneavoastra ca utilizator al serviciului webclassagency.ro. De asemenea, pentru a va abona la alertele webclassagency.ro, va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dumneavoastra. Va rugam sa vizitati pagina in care va este prezentata Politica de confidentialitate pentru a cunoaste informatiile colectate de webclassagency.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile legate de protejarea intimitatii dumneavoastra.

Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si a intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe webclassagency.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea serviciilor

- inregistrarea dumneavoastra ca utilizator al webclassagency.ro

- efectuarea platii serviciilor. Plata se efectueaza cu cardul online (Stripe) sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate, iar costul final va contine pretul produsului comandat in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

Prin lansarea unei comenzi electronice pe webclassagency.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Cum cumpar?

Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe webclassagency.ro reprezinta preturile finale de cumparare (societatea NU este platitoare de TVA si deci pe facturile emise nu se va regasi aceasta taxa). Preturile finale de cumparare pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei serviciului respectiv. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de servicii sau pentru o anumita perioada.

Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau cu cardul bancar. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, la finalul comenzii va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti cardul bancar, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dumneavoastra, sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului/serviciului catre persoana care efectueaza livrarea.

Cum cumpar si cum platesc produse de pe site-ul webclassagency.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin webclassagency.ro urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Comanda online”.

b. Introduceti/confirmati datele dumneavoastra personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand „Pasul urmator”. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dumneavoastra, urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. in procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati, la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa contact@webclassagency.ro in maximum 24 de ore.

Garantie si service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garantie, va rugam sa contactati departamentul tehnic. Toate serviciile comercializate au o garantie de 30 de zile ce poate fi prelungita prin pachetele de mentenanta standard sau personalizat ce se pot cumpara pe acest site.

Descrierea si returnarea produselor

webclassagency.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, webclassagency.ro nu garanteaza ca descrierile serviciilor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un serviciu oferit de webclassagency.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, puteti solicita anularea comenzii in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 3 zile lucratoare de la data comenzii, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000. in cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept, aveti obligatia de a nu utiliza serviciile deja prestate.

Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. in vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. webclassagency.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe webclassagency.ro , transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe webclassagency.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dumneavoastra in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza niciuna dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si altor forme de continut din partea utilizatorilor, ale webclassagency.ro.

webclassagency.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. webclassagency.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. webclassagency.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

Forta majora

webclassagency.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre webclassagency.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa acestora. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la webclassagency.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele webclassagency.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Publicitatea

webclassagency.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea webclassagency.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

webclassagency.ro respecta dreptul la proprietate intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiitare la adresa de email: contact@webclassagency.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon sau la adresa de corespondenta afisate in sectiunea „Contact” a acestui site.

Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul webclassagency.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002 care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile webclassagency.ro se supun legislatiei romane. in caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Societatii. in cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Iasi.

Prezentarea ofertei

webclassagency.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul webclassagency.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul webclassagency.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul webclassagency.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

TOP