FORGOT YOUR DETAILS?

Internet marketing

Promovarea in mediul online este cea mai importanta si totodata cea mai rentabila forma de promovare , bazata pe utilizarea de tehnologii online inovative ( pagini web, newsletter, e-mail etc ) pentru a va face cunoscute ofertele atat catre clientela deja formata, cat si catre noii clienti.

Exista mai multe forme de promovare a reclamei online, printre care bannerele publicitare, publicitatea contextuala si reclama prin motoare de cautare.

Avantajele promovarii in mediul online

Printre avantajele publicitatii online se numara tintirea (targetarea) mai buna (ore, zone geografice, numar de afisari pe uitilizator) a clientelei dorite, posibilitatea de a oferi informatii mai multe (prin bannere expandabile sau prin atragerea vizitatorului interesat catre o pagina web cu mai multe informatii) si posibilitatea de a interactiona dinamic cu potentialul client.

Exista trei moduri de a achizitiona publicitate online: CPM (Publicitatea se achizitioneaza la numarul de afisari), CPC (Publicitatea se achizitioneaza dupa numarul de clicuri care se fac pe o reclama) si CPA (Publicitatea se achizitioneaza dupa numarul de actiuni prestabilite generate).

O campanie de publicitate online optimizata corect poate aduce venituri considerabile, atata timp cat este centrata pe perioada potrivita de afisare a anunturilor, orele zilei si zilele saptamanii, preferintele si caracteristicile publicului, varianta de desktop sau mobile etc.

TOP